چاي زردچوبه يک نوشيدني ساخته شده با استفاده از ريشه زرد چوبه و يا پودر زردچوبه است. زردچوبه در يک فنجان آب داغ حل ميشود که به افزايش طعم و مشخصات ماده مغذي محصول نهايي کمک ميکند. دکتر گوارش تهران گفت چاي زردچوبه ميتواند با مواد ديگري از جمله فلفل، ليمو، عسل، زنجبيل و… ترکيب شود. نوشيدن چاي زردچوبه نه تنها راهي ساده و موثر براي اضافه کردن زردچوبه به رژيم غذايي شماست، بلکه خوش مزه است و فوايد سلامتي بسيار زيادي دارد. خاصيت چاي زردچوبه؛ التهاب و دردمفاصل،کاهش وزن، عملکرد ايمني بدن، قند خون، سطح کلسترول را کاهش ميدهد.
درباره این سایت