ژوهش‌هاي متخصصان نيوزلندي ثابت کرد که مصرف بيش از 30 گرم فيبر در طول روز در پيشگيري از ابتلاء به بيماري‌هاي غيرقابل‌انتقال و افزايش طول عمر مؤثر است. وجود فيبرهايي چون غلات کامل، حبوبات، سبزيجات و ميوه‌ها در رژيم غذاي طبيعي مي‌تواند تأثير بسيار خوبي بر سلامت بدن داشته باشد.


 


همچنين نتايج اين تحقيقات نشان مي‌دهد مصرف غذاهاي غني از فيبر بين 15 تا 30 درصد هر نوع مرگ‌ومير و حتي مرگ‌هاي ناشي از بيماري‌هاي قلبي-عروقي را کاهش مي‌دهد. علاوه بر اين بروز بيماري‌هاي قلبي-عروقي، سکته مغزي، ديابت نوع 2 و سرطان روده بزرگ را بين 16 تا 24 درصد کاهش مي‌دهد.


 


افزايش مصرف فيبر با کاهش وزن و کلسترول همراه بوده درحالي‌که اين اثر در مصرف کم فيبر يا استفاده از فيبرهاي مصنوعي يا عصاره‌هاي فيبري خيلي کمتر خواهد بود.


 


پروفسور «جيم مان»، سرپرست تيم تحقيق از دانشگاه اوتاگو نيوزلند، در رابطه با نتايج اين تحقيقات مي‌گويد: «يافته‌هاي ما شواهد متقاعدکننده‌اي براي دستورالعمل‌هاي تغذيه‌اي و تمرکز بر افزايش فيبر رژيمي و جايگزيني غلات کامل به‌جاي غلات تصفيه‌شده ارائه مي‌دهند. اين‌گونه رژيم‌هاي غذايي خطر مرگ‌ومير و بروز طيف وسيعي از بيماري‌هاي مهم را کاهش مي‌دهد.»


 


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فلدر فروشگاه ارس فوم سایت مذهبی پروانه رنگی تهيه برنامه زمان بندي پروژه به همراه کنترل پروژه Sophia گروه مطالعات اجتماعی پروین اسفند